Wedstrijden


Af en toe fotografeer ik op wedstrijden, clinics of trainingen. Deze kan je hieronder vinden. Deze pagina's worden weer verwijderd na een maand. Wil je dus foto's bestellen als je jezelf gespot hebt? Wacht dan niet te lang ;-)


Hoe werkt de pagina? Scroll even naar beneden voor de beschrijving.

Prijzen wedstrijdfoto's

Voor wedstrijdfoto's heb ik speciale prijzen

Foto's & nabewerken

De foto's op de wedstrijdpagina's zijn onbewerkte versies en daarom zijn de voorzien van een watermerk. De foto's op deze pagina's mag je nergens publiceren of opslaan, kopiëren of delen aangezien het de onbewerkte versies zijn.

Wanneer je de foto's besteld bewerk ik ze nog helemaal na voor je! Voor een voorbeeld zie hieronder.

Foto's wedstrijden

Hoe werkt de wedstrijd pagina?

1. Klik op de link en je komt op de pagina terecht

2. Selecteer jouw favoriete foto's door op de foto te klikken en vervolgens op het hartje bovenaan in je scherm. Voer vervolgens je email adres in.

3. Je kunt je favorieten bekijken door in je foto overzicht te klikken op het hartje met het groene bolletje. Hier kun je ook eventueel favorieten verwijderen.

4. Wanneer je selectie compleet is stuur je de foto's naar mij door, door bij je favorieten overzicht op het papieren vliegtuigje te klikken (stuur naar fotograaf).

5. Vervolgens stuur ik je een bevestiging als ik de foto's goed ontvangen heb en stuur ik je een betaalverzoek.

Let op: De foto's op deze pagina mag je nergens publiceren of opslaan, kopiëren of delen aangezien het de onbewerkte versies zijn.

Vragen? Stuur me dan even een berichtje :-)